Вашата количка е празна!

Продукти

Продукти

                               „Ние винаги ще работим, не да бъдем

                                     най-големите, а най-добрите”

 

 

ПРОМОЦИЯ!!! 10% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ, КОИТО НЕ СА НАМАЛЕНИ!!!

 

 

Фабриката за сапуни NESTI DANTE е основана през1945 година във Флоренция. На 20 годишна възраст Данте прави в дома си първия сапун в 50 литров казан. Само три години по-късно основава своята фабрика, в която залага на естествени методи, рецепти и суровини за производство на сапуни. Спазва старата традиция на получаване, умело използва комбинация от екстракти от растения и аромати, като ги съчетава в ексцентрични колекции с характерен сюжет.

Три пъти пресован сапун от естествени качествени суровини (кокосово и палмово масло), предназначен за всеки тип кожа. Не изсушава, перфектно почиства с нежна ароматна пяна. Активните съставки са множество етерични масла и екстракти от екзотични растения и цветя.

Деликатно подбраните аромати пренасят чувствата и сетивата в други измерения. Опаковката е от екологично чиста пореста хартия, лесно разградима, пропускаща аромата, съчетаваща прекрасен дизайн и фантазия.

Сапуните не съдържат съставки от животински произход, петролни продукти, сулфати, синтетични детергенти, парабени, гликоли и агресивни съставки. Използваните суровини са извлечени от екологично чисти и постоянно възстановяващи се плантации, и не са тествани върху животни.

 

ВНИМАНИЕ!!! ЗА СОФИЯ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА СПИДИ ПРИ ПОРЪЧКИ НА СТОЙНОСТ НАД 100 ЛВ.!!! ЗА СТРАНАТА ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА СПИДИ НА СТОЙНОСТ НА ПОРЪЧКАТА НАД 200 ЛВ.!!!