Конфиденциалност

Предоставените от Вас лични данни са информация, която служи за Вашата идентификация, т.е. име, адрес, телефон. Ние не събираме лични данни, освен ако вие не ги заявите в конкретни случаи, например, когато поръчвате продукти.

Потребителите на този online магазин са нашите клиенти и ние защитаваме личните им данни.

Използвайки този online магазин Вие се съгласявате всички лични данни, които ни предоставите, да бъдат обработвани за изброените по-долу цели.

Чрез оnline магазина Ви бива дадена възможност да ни предоставите ограничена информация за контаакт с вас. Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на Ваше евентуално запитване или да Ви изпратим закупените стоки на посочен от Вас адрес. Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от Вас продукт или на законоупълномощените лица.
Не е позволено непълнолетни лица да дават лични данни в сайта на електронния магазин без разрешението на своите родители или настойници. Ако имаме информация, че данните са на непълнолетни лица не бихме събирали и използвали лични данни.

Изявлението за защита на личните данни важи за електронния магазин на фирма Бюти Бети. Нашият сайт може да съдържа връзки към други доставчици, за които не можем да носим отговорност относно тяхната защита на личните данни. Моля, когато напускате този сайт, се информирайте относно изявлението за поверителност на всеки сайт, който събира лична информация.

При възникнали промени на политиката ни за защита на личните данни, те ще бъдат оповестени в нашия сайт.

Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.